намери своята част

 

 

Моля използвайте търсачката по-долу

за да откриете резервната част, която Ви е нужна.

AUTOMEGA ВИ предлага внос на ОРИГИНАЛНИ авточасти за всички световни марки автомобили, като най-пълна и достъпна гама има за всички европейски марки – VAG GROUP, MERCEDES, BMW, FORD, OPEL,PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA, SKODA.

Частите са на запитване. За целта ни е нужна рамата на Вашият автомобил.

Сроковете на доставка са средно 5-7 работни дни. За доставка на японски и корейски марки автомобили, сроковете на доставка са в рамките на 10-20 работни дни.

Изисква се и предплата в размер на 50% от стойността на частта.

Цените, които оферираме са сравнително по-ниски  от цените на авточасти на официялните представителства на автомобилите. Надяваме се да бъдете приятно изненадани!

ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ:

авточасти за Alfa Romeo(Алфа Ромео), авточасти за Audi(Ауди) , авточасти за Autobianchi(Аутобианчи), авточасти за BMW(БМВ), авточасти за Chrysler(Крайслер), авточасти за Citroen(Ситроен), авточасти за DACIA(Дачия), авточасти за Daewoo(Деу), авточасти за Chevrolet(Шевролет), авточасти за Daihatsu(Дайхатсу), авточасти за DODGE(Додж), авточасти за Fiat(Фиат), авточасти за Ford(Форд), авточасти за Honda(Хонда), авточасти за Hyundai(Хюндай), авточасти за Infiniti(Инфинити), авточасти за Isuzu(Исузу), авточасти за Iveco(Ивеко), авточасти за Jaguar(Ягуар), авточасти за JEEP(Джип), авточасти за Kia(Кия), авточасти за Lada(Лада), авточасти за Lancia(Ланчия), авточасти за Lexus(Лексус), авточасти за Mazda(Мазда), авточасти за Mercedes(Мерцедес), авточасти за Mini(Мини), авточасти за Mitsubishi(Мицубиши), авточасти за Nissan(Нисан), авточасти за Opel(Опел), авточасти за Peugeot(Пежо), авточасти за Porsche(Порше), авточасти за Renault(Рено), авточасти за Rover(Ровър), авточасти за SAAB(Сааб), авточасти за SEAT(Сеат), авточасти за Skoda(Шкода), авточасти за Smart(Смарт), авточасти за Subaru(Субару), авточасти за Suzuki(Сузуки), авточасти за Toyota(Тойота), авточасти за Volvo(Волво), авточасти за VW(Фолксваген) и др.

 

 

ОБАДЕТЕ НИ СЕ СЕГА (0878 / 74-82-11)

При нас ше намерите резервната част, която Ви е нужна.

…ИЛИ ПИШЕТЕ

Existing User?

Lost your password?